четвер, 22 грудня 2022 р.

Про проведення ХХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що проходить під гаслом"Об'єднаймося ж, брати мої!"

 

На виконання Указу Президента України від 22 березня 2002 року № 284 «Про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості», відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості, затвердженого спільним наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерством культури і мистецтв України, Державного комітету у справах сім'ї та молоді від 29 серпня 2003 р. № 585/529/875, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 09 вересня 2003 р. за № 779/8100, ХХІІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості, що проходить під гаслом «Об'єднаймося ж, брати мої!», (далі – конкурс) проводиться в чотири етапи з 01 листопада 2022 року до 25 лютого 2023 року.

До розгляду в конкурсі приймаються роботи на тему: «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!» у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення», що раніше не подавалися до участі в інших наукових і творчих конкурсах регіонального та державного рівнів, присвячені Збройним силам України, які у важкий для нашої країни час стали на захист суверенітету і територіальної цілісності України.

Епіграфом до творчих робіт пропонуємо слова Надії Гуменюк: «Наш дух не вбити, волю не зламати, за нами – діти й Україна-мати і з нами воля й правда вікова!»

Просимо надіслати роботи до 05 січня 2023 року обласному оргкомітету Конкурсу в електронному та друкованому форматах (вимоги до оформлення у наказі про проведення конкурсу, який розташований у розділі "Нормативно-правове забезпечення" цього блогу).

Немає коментарів:

Дописати коментар