четвер, 16 червня 2022 р.

Переможці XV Міжнародного конкурсу з українознавства

 


Вітання переможцям та керівникам Міжнародного конкурсу з українознавства!

    Висловлюємо вдячність за організацію участі учнів закладів загальної середньої освіти Тернопільської області в ХV Міжнародному конкурсі з українознавства для учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти (далі – Конкурсі), який проводився відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 22.09.2021 № 4/786-21 «Про організацію ХV Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти».

За підсумками роботи комісій із перевірки науково-дослідних робіт, журі ХV Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти журі Конкурсу визначило переможців (наказ НДІУ від 06 травня 2022 р. № 4).

У Конкурсі 2022 р. переможцями стали 9 учнів з Тернопільської області (Додаток 1).

  Висловлюємо також вдячність директорам закладів освіти, усім педагогічним працівникам, які долучилися до Конкурсу.

Усі переможці Конкурсу та їхні наукові керівники отримали грамоти та подяки, які були надіслані на електронні адреси закладів освіти.

Колектив Науково-дослідного інституту українознавства, Тернопільський ОКІППО щиро бажають усім якнайшвидшої перемоги, мирного неба над усією Україною та міцного здоров’я і нових творчих здобутків!       Сподіваємось на подальшу співпрацю!

Переможці Міжнародного конкурсу з українознавства ЗЗСО Тернопільської області

 

Немає коментарів:

Дописати коментар