четвер, 18 лютого 2021 р.

ВІДПОВІДІ НА НАЙПОШИРЕНІШІ ПИТАННЯ ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ МАРАФОНУ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ІМЕНІ ПЕТРА ЯЦИКА від наших партнерів HUMAN














Скільки часу чекати на КОД приєднання?











Вашу Анкету можуть обробляти від однієї години до трьох діб. Якщо ви заповнювали Анкету в останні дні закінчення терміну і до 14 лютого вам не був надісланий Код приєднання, це означає, що ваша заявка перебуває в процесі обробки. Усі заявки, що були подані до 14 лютого обов'язково будуть оброблені до початку конкурсу.
❗Підкреслюємо, що заявки, подані після 14 лютого, прийняті не будуть!
🛑Що робити, якщо Код приєднання не прийшов?
Якщо впродовж двох діб Лист з Кодом приєднання не прийшов на вашу електронну пошту, напишіть, будь ласка, на support@human.ua та вкажіть:
- ПІБ;
⁃ Категорію учасників (клас/курс);
⁃ Електронну пошту, яку ви вказали в Анкеті.
Також просимо заздалегідь упевнитися, що ваша поштова скринька не переповнена, і за потреби рекомендуємо звільнити місце. В іншому випадку, лист може не надійти адресату.
🛑До якого терміну потрібно зареєструватися на платформі HUMAN?
На платформі HUMAN потрібно зареєструватися до початку Марафону, а саме до 25 лютого включно.
🛑Як зареєструватися в системі HUMAN?
Зареєструватися в системі HUMAN можна за цим посиланням: https://id.ev.systems/auth/registration
Для того, щоб дізнатися, як зареєструватися в системі HUMAN, перегляньте відеоінструкцію: https://www.youtube.com/watch?v=PCfyjb3guAo&t=2s
🛑Що робити з Кодом приєднання?
Код приєднання потрібен для того, щоб приєднатися до простору, де відбуватиметься Марафон. Пропонуємо переглянути відеоінструкцію, як приєднатися до закладу в системі HUMAN: https://youtu.be/6xdosh1QRhs
🛑Я зареєструвався/лась. Що робити далі?
До початку конкурсу кожен учасник має перевірити свою категорію. Для цього потрібно зайти в Розділ “Простори”, а далі в “Гуртки”. Якщо ваша категорія зазначена некоректно - напишіть у підтримку на е-пошту support@human.ua з проханням змінити чинну категорію на потрібну. У Листі зазначте ваше ПІБ та електронну пошту.
Після того, як учасник успішно зареєструвався та перевірив свою категорію, йому потрібно чекати початку Конкурсу, що стартуватиме 26 лютого 2021 року.
Цього дня у вашому кабінеті в Розділі “Завдання” з’являться завдання різних типів, які ви зможете виконувати в зручному для себе темпі.
👆Завдання на платформі HUMAN будуть доступні учасникам:
І тиждень – з 14 години 26 лютого до 14 години 28 лютого;
ІІ тиждень – з 14 години 05 березня до 14 години 07 березня;
ІІІ тиждень – з 14 години 12 березня до 14 години 14 березня;
ІV тиждень – з 14 години 19 березня до 14 години 21 березня.

Немає коментарів:

Дописати коментар