понеділок, 7 грудня 2020 р.

Обласний етап ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

 «Доля переслідувала його в житті скільки могла, та вона не зуміла перетворити золота його душі в іржу, ані любові до людей в ненависть і погорду…» (Іван Франко)

                       04 грудня цього року у Тернопільському обласному комунальному інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся обласний етап ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка у дистанційному форматі. У конкурсі взяли участь 86 учнів закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти  і 41 студент закладів вищої освіти.

 Для участі у конкурсі необхідно було до 01 грудня цього року зареєструватися  за певними покликаннями. У день заходу були надіслані покликання на вебкімнати платформи Google Meet. Учні та студенти працювали відповідно до Положення про конкурс у дві зміни: 10.00 – 13.00; 13.00 – 17.00. Доступ до перегляду завдань був наданий у вебкімнатах. Для результативного відеоспостереження та запису проведення конкурсу за кожною вебкімнатою було закріплено відповідальних осіб (членів оргкомітету): Галину Герасимчук, Світлану Демидась, Лілію Мудрик, Оксану Сесик та Марію Мартинів. З метою здійснення контролю за самостійним виконанням завдань учасниками конкурсу в дистанційному форматі здійснювалась відеофіксація процесу роботи над завданнями. Після завершення роботи учасники фотографували виконані завдання та відправляли фото у встановлений організаторами спосіб не пізніше ніж за 15 хвилин після завершення загального часу, відведеного на виконання конкурсних завдань на електронні адреси, вказані під час конкурсу. Оригінали конкурсної роботи були відправлені на поштову адресу закладу. Невдовзі відбудеться засідання журі конкурсу та перевірка робіт. Відповідальні за проведення даного заходу – Ольга Когут, заступник директора ТОКІППО, Зоряна Борисюк – методист інституту; технічне забезпечення конкурсу здійснювала Галина Горда – методист інституту.



Немає коментарів:

Дописати коментар